Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daha kötü olmasın

Yazının Giriş Tarihi: 03.06.2019 00:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.06.2019 00:14

Bursaspor’un 1. Lige düşmesinden sonra insan ne yazacağını da bilmiyor. Son iki seneden alınamayan dersler kötü sonu beraberinde getirdi ki her zaman bas bas bağırdık dikkat diye. Ama önlem alınmadı. Ekonomik mazeretlere sığındılar. Nasıl olsa içerdeki maçları kazanırız bize bir şey olmaz dediler. Ama diğer rakipler armut toplamıyor. Onlar da kümede kalmak için canla başla mücadele ettiler. Açıkçası Erzurumspor ve Göztepe’nin gösterdiği gayreti, kümede kalmak için çırpınışlarını Bursaspor’da gördüğümü söyleyemem.

İki senedir 37-38 bandında puan alan bir Bursaspor var. Bu takım bir kere psikolojik olarak düşmüş. Bu biline biline ne önlem alınabildi ne de geleceğe umutla bakmak için bir şeyler yapılabildi.

Düştükten sonra yol gösteren çok olur derler ama ben her fırsatta çekirgenin üçüncü kez zıplayamayacağını yazdım durdum. İki senedir zoraki kalıyordu süper ligde Bursaspor.

Peki şimdi ne olur? Umut var mı? Maalesef hayır. Eskiden Bursaspor’un armasını koysan süper ligde ilk beş’e adaydı. Şimdi bu takım Süper Lige çıkar mı sorusuna üzülerek “evet çıkar” cevabını veremiyoruz.

Borç olmuş dağlar kadar. Yakın tarihli ödemeler zamanında yapılamazsa UEFA kapıda. Transfer yapılacak mı belli değil. Kimin ne dediği ne düşündüğü de belli değil. Ve zaman geçiyor.

Böylesine büyük bir taraftara, camiaya bunları yaşatanlar bunu temizlemek zorundadır. Ya da hesabını vermek zorundadır...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.