Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da

Yazının Giriş Tarihi: 04.08.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 00:01

İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate düşürecek ve 10 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük projesi olan İstanbul-Bursa-İzmir otobanı ve 745 bin 365 metrekare alan üzerine 488 milyon Euro'luk yatırımla tamamlanan Bursa Şehir Hastanesi açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'ya geliyor.

Saat 16.00'da otoyol açılışına katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18.00'de ise hastanenin açılışını gerçekleştirecek.

Bursa’ya en son 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi 15 Şubat 2019 da gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 ay aradan sonra tekrar 04.08.2019 Pazar günü Bursa’ya geliyor.

Ülkemizin en büyük ve en pahalı yatırımlarından olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu belirlenen süreden önce, 4 Ağustos'ta hizmete giriyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,10 milyar dolarla Türkiye’nin en büyük yatırımı olan İstanbul-Bursa-İzmir otoyolu ve Şehir Hastanesi’nin açılışını yapacak.

Otoban açılışının bir miting havasına dönüştürülmesi planlanırken, açılışlar sonrası Cumhurbaşkanının AK Parti İl Teşkilatı ile de bir toplantı gerçekleştirmesi bekleniyor.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, vatandaşlarla da bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa'ya gelişini ‘Hazır mısın Bursa" diyerek duyurdu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa programı hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için bütün Bursalıları açılış noktasına beklediklerini belirten Salman, “Cumhurbaşkanımız Bursa'yı çok seviyor ve değer veriyor. Bursalılar da Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti'mizi seviyorlar. Her seçim döneminde partimize önemli destekler veriyorlar. Bizler de AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hem sağlık hem de ulaşım alanında iki dev projeyi Bursa'mıza kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet tarihinin önemli yatırımlarından olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun son kısmının Pazar günü açılacak olması bayram sevinci yaşatacak. Cumhurbaşkanımız Bursa’dan hem Türkiye hem dünyaya önemli mesajlar verecek” dedi.

Açılış için AK Parti dev bir miting düzenleyecek.‘’Cumhurbaşkanımız, mitingde halkla hitap edecek"

‘’Dünya ve Ülke gündemi ile ilgilide önemli açıklamalar yapması bekleniyor.’’

Miting alanına otobüs kaldırılacak

Miting alanı için Ak Parti İl Başkanlığı önünden ve belirlenen diğer noktalardan servisler kaldırılacaktır.

İstanbul-Bursa-İzmir Otobanı Saat 16.00'da “batı girişi” diye tabir edilen Badırga Mevkii'nde açılacak.

“Açılış miting havasında olacak. Bunun ardından Cumhurbaşkanımız Bursa Şehir Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirecekler. Ardından da il teşkilatı ile bir araya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.