Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur Reis Bursa'da…

Yazının Giriş Tarihi: 04.08.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 00:00

Bazı değerler vardır ki, onlara adanmış ömürler vardır. Ve onlar için atılan her adım, dökülen her gözyaşı, her dua çok değerlidir. Kısacası, onlar her şeye değer varlıklardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim için böyle güzide bir değer ve örnektir. Her ne kadar dava mücadelesi içinde ki bazı taşlar bizlere haksız gözyaşları döktürüyor olsalar bile, bizler Erdoğan için her bedeli ödeyenleriz. Bugün tam adı ile makamı ile temsil ettiği konum ile Ulular Şehri Bursa'ya 'Hoş geldin Cumhur Reis Recep Tayyip Erdoğan.'

Mazlumların yanında, zalimlerin karşısında ki güçlü duruşunu sevdik senin. Bugün düne göre 17 yıl daha olgun ve daha kararlı olduğunu bilenlerdeniz. Öyle ki, sen İsrail'e katil diyebilen, Türk Milli Savunma Sanayi Sistemini güncelleyen, Bağımsız Türk Silahlı Kuvvetlerimizin temellerini güçlendiren, kısacası dosta güven düşmana korku veren liderimizsin. Elbette siyaseti, Ak Parti’nin hatalarını, senin tertemiz yüreğini sinsice aldatanları unutmadık, unutmayacağız. Ama seni ve öğütlerini de nesillerden nesillere taşıyacağız, bunu da siz unutmayın.

Bugün 17 yaşında olan bir genç için Recep Tayyip Erdoğan olmazsa olmaz demektir. Bugün 34 yaşında olan birisi için Erdoğan'dan öncesi ve sonrası diye bir düşünce akımı vardır. Bugün 51 yaşında olan birisi için Recep Tayyip Erdoğan fırsat demektir. Bugün 68 yaşında olan biri için Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin geleceği ve var oluş sebebi demektir. 4 ayrı kuşak 17 yıllık Ak Parti iktidarına göre değerlendirildiğinde, 'Recep Tayyip Erdoğan olmasa Ak Parti’ye oy vermeyiz' ortak noktasında birleşebilmektedir. Kısacası, Recep Tayyip Erdoğan demek Türkiye demektir.

Bugün Bursa'da olan Cumhur Reis inanıyorum ki, bugüne değin vermek istediğimiz mesajları almış ve toplumsal beklentilerimizi karşılayacak mesajları vermiş olarak kentte varlığını güçlü bir şekilde hissettirecektir.

Kardeşlik sınır tanımaz…

Kendisini tanımakla onur duyduğum bir isim, 24'ncü dönem Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk. Geçtiğimiz Cuma akşamı bizzat davet ettiği Balkanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 8 yıldır gerçekleştirdiği 'Biz Kardeşiz' projesinin 2019 yılı mezuniyet gecesine katıldım. 'Kardeşlik sınır tanımaz' sloganı ile yola çıkan projeye Yurtdışı Türkler ve Akrabalar Topluluğu Başkanlığı sponsor oluyor. Proje kapsamında 11-17 yaş aralığında 100 çocuk, Bursa başta olmak üzere İstanbul'da bazı etkinliklere katıldılar. Bulgaristan'daki 25 bölgeden gelen Müslüman çocuklara İslami Eğitim ve İslam Tarihi ile Türkçe eğitimleri verildi.

Nesilleri buluşturan bu projeyi hayata geçiren Mustafa Öztürk'ün en büyük destekçileri arasında Osmangazi Belediyesi ve Başkan Mustafa Dündar’ı görmek güzel. Anadolu’nun Balkanlara açılan kapısı Bursa'da böyle güzel bir projeyi hayata geçiren dernek yönetimini ayrıca tebrik ediyorum. Yine projenin devamlı sponsorları arasında yer alan Durmazlar Holding ve Hüseyin Durmaz'ı da ayrıca tebrik ediyorum. Nesillere dokunan bu kutsal proje umarım 80 yaşına ulaşır…

Projeyi önemli kılan en kritik değer Bulgaristan'da yaşayan Müslüman ahalinin mücadele dolu yıllar sonrası ulaştığı bu değerli anlar. Bir dönem isimleri bile değiştirilen soydaşlarımızın, dindaşlarımızın bugün çocukları İslam Kültürü ile yetişerek adeta geleceğe ışık saçıyor. Proje devam ettikçe Balkanlarda, İslam ve Müslüman çoğunlukta artmaya ve güçlenmeye devam edecektir.

Projenin büyümesi ve gelişmesine en büyük katkıyı sunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ay yüzlü gençlerle tanışabilmesini çok isterdim. Kim bilir belki de bir gün bu temennimin gerçekleşmesine şahitlik ederim. Ve yine bu etkinliğe keşke Bursa bürokrasisi ve siyaseti daha fazla sahip çıkabilseydi!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.