Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşku ve stres!

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2017 00:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 00:45

Bursaspor kaybetmeme alışkanlığını dün Kardemir Karabükspor karşısında da sürdürdü.

Bu açıdan dün kaybetmemek, daha da önemlisi kazanmak önemliydi.

Dün Kasım ayının son haftasında yazdan kalma bir gün vardı Bursa’da. Tribünlerde taraftar coşkulu, son haftalarda kaybetmeyen takımlarına tam destek veriyorlar.

Maç öncesi yeşil beyazlı takımda bir talihsizlik yaşandı ve sakatlığı bulunan Milli kaleci Harun Tekin’in yerine genç file bekçisi Muhammmed Şengezer ilk defa 11’de sahaya çıktı.

Genç kaleci uzatma dakikaları oynanırken öyle bir kurtarış yaptı ki, resmen alınan 3 puanın altının imzasını attı.

Evet, böylesine güzel bir günde, güzel tribünler önünde Bursaspor’da maça iyi başladı.

Bu sezon attığı gollerle dikkat çeken başarılı oyuncu Aziz Behiç 11. Dakikada öyle bir gole imza attı ki, resmen şapka çıkartılır cinstendi. Bu gol aynı zamanda bu sezon attığımız en erken gol olma özelliği de taşıyor.

Dakikalar 20’yi gösterdiğinde ceza sahası içinde Kembo biçiliyor ve indiriliyor ama dün sahanın en kötüsü olan hakem Mustafa Öğretmenoğlu ‘devam’ diyor ve yeşil beyazlı ekibin net bir penaltısını es geçiyor.

Tam ‘ilk yarı bu skorla bitti’ derken rakip yarı alanda taç çizgisi yanında rakip bir faul yapıyor ama top Bursasporlu oyuncularda ve son atağı geliştiriyorlar. Hakem Öğretmenoğlu yine sahnede, avantajı kesiyor ve faul düdüğü çalıyor. Bu atışta kafalardan seken topa en konuk takımdan Barış Bağdaş dokunuyor ve Timsah soyunma odasına 2-0 önde girerek büyük moral kazanıyor.

Bu arada Kembo’ya bir parantez açalım hemen..

Sahada inanılmaz işler yapıyor, dar alanda herhalde geçemeyeceği oyuncu yok. Adeta rakibinin içinden geçiyor. Ay birde onun dilinden anlayacak bir santraforumuz olsa, çok gol attırır bu Kembo..

İkinci yarıya Timsah iştahlı başladı. Ancak rakip ceza alanı çevresinde yapılan tercih hataları nedeniyle bir türlü üçüncü gol gelmedi. 75’ten sonra da takımın yorulması nedeniyle bir geri çekilme oldu ve bundan da rakip cesaret aldı.

81.dakikada da Yatabare ile gelen yeşil beyazlı ekibini strese soktu. Bu bölümde rakip biraz daha fazla gelmeye ve tehlike yaratmaya başladı. Uzatma dakikaları oynanırken de karşı karşıya Serdar Deliktaş’ın şutunda Muhammed Şengezer topa nefis uzandı ve net bir golü çıkartarak alınan 3 puanda büyük rol oynadı.

Dünkü kazanımlar çok. Alınan 3 puan Timsah’ı üst grupta tuttu, kaybetmeme alışkanlığı devam etti ve genç file bekçisi Muhammed Şengezer ‘ben de varım’ dedi.

Maça coşku ile başladık stresli bitirdik ama önemli olan kazanmaksa, eh daha ne olsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.