Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çok önemli 3 puan

Yazının Giriş Tarihi: 02.09.2019 00:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.09.2019 00:12

Türk futbolunun en elit noktasında olması gereken iki futbol şehrinin takımını karşı karşıya getiren maçta puanlar paylaşıldı. Hep söylerim futbol şehirleri dendiğinde aklıma ilk geliveren şehirlerdir Eskişehir ve Bursa. Ve her iki takım da şu anda tamamen yanlış yönetimler sonucu oluşan bozuk mali tablo yüzünden istenilen yerde değil. Ama hangi ligde olursa olsun iki takımın taraftarını da oyununu da izlemek her zaman keyif verir.

Bu güzel cümlelerle başlayan yazımıza uygun bir futbol var mıydı hayır. Açıkçası iki takım da öncelikle gol yememeyi düşününce hücumda çok eksik kaldılar ta ki Bursaspor öne geçinceye kadar. Aslında gol olana kadar da zevkli ve heyecanlı bir maç bekliyordum. İki takımın da gençlerden oluştuğunu düşünürsek mücadele anlamında üst düzey bir doksan dakika olmalıydı.

Yalçın Koşukavak yeni transferlerden kaleci Çağlar ve Recep Aydın’ı direk oynattı. Ama daha maçın başında Recep sakatlandı çıktı. Yoksa Recep sakat mı transfer edildi?

Eskişehirspor da Bursaspor da güçleri yettiğince mücadele etmeye çalıştılar. Ama ne Eskişehirspor’un oynadığı oyun ne de Bursaspor’un oynadığı oyun iki takımı da istedikleri yere taşımaz. Daha ligin çok çok başındayız ve iki takımın da zamana ihtiyacı var. Özellikle bazı oyuncuların yerleriyle ilgili hocanın çalışmalar yapması gerekiyor gibi geldi bana.

Sonuca bakarsak çok iyi sonuç. Sorunlarla boğuşan Bursaspor, gençlerinin mücadelesiyle, arkasında hissettiği taraftarının gücüyle 3 maçta 6 puan aldı. Bundan iyisi Şam’da kayısı desek yeridir.

Bursaspor’da kaleci Çağlar iyi bir maç çıkartırken en çok stoper Sedat’ı beğendim. Kubilay da golünü atarak görevini yaptı. Lige verilen aradan sonra yeni transferlerin takıma oturmasıyla çok daha iyi bir Bursaspor ortaya çıkacağına inanıyorum. Zor maçı net bir skorla kazanan Bursaspor’u tebrik ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.