Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çok iyi maç oldu

Yazının Giriş Tarihi: 05.02.2019 00:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 00:08

Ligin en zevkli maçlarından biriydi ne yazık ki golsüz bitti. İki takımda gol bulabilirdi. İstatistikler Bursaspor’un daha fazla tıpla oynadığını söylüyor. Doğru da. Umut Nayirla direkten geri gelen penaltı vuruşu ve daha öncesinde direkten dönen Aytaç’ın şutu Bursaspor’un şanssızlığıydı. Ancak şunu da söylemem gerekir ki, kazanılan penaltı öncesinde formasından çekilerek yere indirilen Vergini’nin pozisyonu ofsayt... VAR’a gidilseydi penaltı iptal, endirekt serbest vuruş kararı verilecekti.

Samet hoca geçen haftaki hücum kurgusunu Latovlevici’nin dönüşü nedeniyle bozdu, Lima’yı yedek bıraktı.Samet hocanın bunu biraz da ligin en çok hücuma çıkan bek oyuncusu Skubic’i çıkartmamak için yaptığını düşünüyorum. Bence doğrusu da buydu. Latovlevici, yerinde olunca da Yusuf Sağ kanatta soldaki kadar etkili olamadı ama yine de elinden geleni yaptı.

Tunay’ın sakatlanması şanssızlık. Saivet bildiğiniz gibi bal yapmayan arı.

Konyaspor ağlarına giden top gol değeri kazanmadı çünkü VAR devreye girdi kaleci Serkan’a Burak’ın faul yaptığı kararı çıktı. Bence de faul var ve gol iptali doğru.

Bursaspor seyirci desteğiyle gol için herşeyi yaptı ama olmadı. Umut Nayir’in kafa vuruşlarında top kalecinin üzerine gitmese gol olabilecek toplardı.

Konyaspor’un ikinci yarıda Bursaspor savunmasının arasına attığı topların gol olmaması evsahibi yeşil beyazlı takım adına şanstı. Çünkü en net pozisyonda Fofana kaleci Muhammet’i de geçmesine rağmen zemine takılarak düştü, golü atamadı.

Kaleci Muhammet’in kendine olan güvenini çok beğeniyorum. Zaman zaman hatalar da yapacaktır, yaptı da. Ama madem yeri geldi şunu söylemeden geçemeyeceğim. Şu anda ligin en iyi yerli kalecisi benim için Serkan Kırıntılı. Belki ilerleyen dönemlerde Lucescu faydalanmayı düşünür.

İlk saniyeden son saniyeye kadar hücumu düşünüp gol arayan, üst düzey mücadele eden iki takım oyuncularını da alkışlıyorum. Bize güzel bir maç izlettirdiler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.