Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytincide yol sevinci

Burhaniye Belediyesi, özellikle zeytincilerin kullandığı Şarköy Karınca Deresi arasında ki yolu da sathi kaplama ile yeniden düzenledi.Zeytin sezonunun başladığı şu günlerde zeytincilik ile uğraşan vatandaşların daha rahat çalışabilmeleri...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytincide yol sevinci

Burhaniye Belediyesi, özellikle zeytincilerin kullandığı Şarköy Karınca Deresi arasında ki yolu da sathi kaplama ile yeniden düzenledi.

Zeytin sezonunun başladığı şu günlerde zeytincilik ile uğraşan vatandaşların daha rahat çalışabilmeleri için yapılan yol ile zeytinciler rahat bir nefes aldı. Vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda yapılan yeni düzenleme özellikle çiftçileri sevindirdi. Yol çalışmaları hakkında açıklama yapan Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal,” Şarköy’ü Karınca Deresi yoluna bağlayan bağlantı yolunun yapılması konusunda istekler geliyordu. Asfalt sezonu ile birlikte yolda düzenlememizi yaptık. Halkımız için varız. Zeytin sezonu öncesinde hazır hale gelen yol öncelikle çiftçilerimize daha sonrada mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.