Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım Kent Ormanı’nda temizlik harekatı

Yıldırım Belediyesi, Uludağ’ın kuzey yamaçlarında yer alan Kent Ormanı’nı temizledi.Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Türkiye Motosiklet Platformu üyesi 100 kişi ile Yıldırım Kent Ormanı’nı temizledi. Pet şişeden naylon poşete,...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım Kent Ormanı’nda temizlik harekatı

Yıldırım Belediyesi, Uludağ’ın kuzey yamaçlarında yer alan Kent Ormanı’nı temizledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Türkiye Motosiklet Platformu üyesi 100 kişi ile Yıldırım Kent Ormanı’nı temizledi. Pet şişeden naylon poşete, piknik kalıntılarından çeşitli çöplere kadar bölgeden çıkan yaklaşık bir ton atığı toplayan ekipler ve çevreciler tabiatın nefes almasını sağladı.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak istiyoruz. Doğal zenginliklerimiz bir emanettir. Uludağ korunması gereken önemli bir zenginliğimizdir. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımız tabiatla buluştukları ortamları kendi evlerinden farklı görmeyerek kirletmemeye özen göstermeli ve doğaya sahip çıkmalıdır. Özellikle piknik esnasında ateş yakan tabiat ziyaretçileri, arkalarında bıraktıkları ateşin söndüğünden kesinlikle emin olmalı ve yaşanabilecek orman yangınıyla telafi edilemez durumlara sebebiyet vermemelidir” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.