Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı şahinin imdadına veteriner, hayvan ambulansı ile yetişti

Mersin’in Anamur ilçesinde vatandaşların ihbar ettiği yaralı şahin için hayvan ambulansı devreye girdi.Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur emrine verilen hayvan ambulansı, yaralı olarak bulunan Şahin’in tedavisi için seferber...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaralı şahinin imdadına veteriner, hayvan ambulansı ile yetişti
Mersin’in Anamur ilçesinde vatandaşların ihbar ettiği yaralı şahin için hayvan ambulansı devreye girdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Anamur emrine verilen hayvan ambulansı, yaralı olarak bulunan Şahin’in tedavisi için seferber edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olarak Anamur’da görevli veteriner Hasan Kızmaz, hayvan ambulansı ile ihbar edilen noktadan yaralı şahini alıp sağlık kontrolü ve bakımını yaptıktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.
Hayvansever Ali Kansu tarafından yaralı halde bulunan şahinin tedavisi için Alo 153’e gelen ihbarı değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığı, Anamur Birimini yönlendirerek Ali Kansu’nun talebine anında yanıt vermiş oldu. Ali Kansu’nun adresine ulaşan veteriner hekim yaralı şahini teslim aldıktan sonra Kansu’ya duyarlılığı için teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.