Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaralı kızıl şahin tedavi edilip doğaya salınacak

Yozgat’ta yaralı yavru kızıl şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince tedavi edilmek üzere hayvan barınağına teslim edildi.Barınakta yaralı şahine müdahale eden Veteriner Hekim Mehmet Emin Özcan, hayvanın sol kanadından...

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaralı kızıl şahin tedavi edilip doğaya salınacak

Yozgat’ta yaralı yavru kızıl şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince tedavi edilmek üzere hayvan barınağına teslim edildi.

Barınakta yaralı şahine müdahale eden Veteriner Hekim Mehmet Emin Özcan, hayvanın sol kanadından yaralandığını belirledi. Kızıl şahinin tedavisinin uzun süreceğini söyleyen Veteriner Özcan, "Ekipler tarafından tedavi edilmek üzere buraya getirildi. Kanadında kırığı mevcut. Bu hayvanların kanatlarındaki kırığın tedavisi zor bir işlem. Şu an için ilk müdahaleyi yaptık ama uçma ihtimali biraz zayıf. Buraya gelip tedavisi edildikten sonra doğaya saldığımız hayvanlarda var fakat uçamayıp yaşamını tamamlayıncaya kadar duran hayvanlar da mevcut. Kızıl şahini tedavisi bittikten sonra doğaya tekrardan salacağız" dedi.

Tedavisi tamamlanıncaya kadar barınakta kalacak olan kızıl şahin, daha sonra tekrar doğaya salınacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.