Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Balık Ölümleri

Yalova’nın Altınova İlçesi’ne bağlı Karadere Köyü’nün ortasından geçen derede yaşanan toplu balık ölümleri vatandaşları tedirgin etti.Karadere Köyü’nde bundan evvel de 2 kez meydana gelen toplu balık ölümleri yine başladı....

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova’da Balık Ölümleri
Yalova’nın Altınova İlçesi’ne bağlı Karadere Köyü’nün ortasından geçen derede yaşanan toplu balık ölümleri vatandaşları tedirgin etti.
Karadere Köyü’nde bundan evvel de 2 kez meydana gelen toplu balık ölümleri yine başladı. Yüzlerce balık ölerek su yüzüne çıktı. Bu durum köy halkını çok tedirgin etti. Dereden hayvanlarının da su içtiğini, hatta çocuklarının çoğu kez bu derenin çevresinde oynadığını ifade eden vatandaşlar, toplu balık ölümlerinin sebebinin araştırılmasını istedi. Vatandaşlar, "Derenin üzerinden geçen köprünün çevrelerinde toplu balık ölümlerine rastladık. Daha önce de 2 kez yaşanan bu olay çevre ve insan sağlığını tehdit eder hale geldi. Ölümlerin İnebeyli yakınında bulunan su arıtma tesisinden salınan atıklardan kaynaklandığını düşünüyoruz. Bu olayın araştırılmasınıve gündeme getirmenizi rica ediyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.