Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünye’de Binlerce Fidan Dağıtıldı

Ünye Belediyesi tarafından Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle ilçe genelinde 4 bin adet çam ve ceviz fidanı dağıtıldı.Ünye Belediyesi, çevre bilinci oluşturmak, ağaç dikmenin önemine dikkat çekmek ve ağaçlandırma çalışmalarına...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünye Belediyesi tarafından Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle ilçe genelinde 4 bin adet çam ve ceviz fidanı dağıtıldı.
Ünye Belediyesi, çevre bilinci oluşturmak, ağaç dikmenin önemine dikkat çekmek ve ağaçlandırma çalışmalarına destek olmak için Orman Haftası’nda 4 bin adet ücretsiz fidan dağıttı. İlçe merkezi ile Pelitliyatak ve Yenikent gibi üst mahallelerde dağıtım gerçekleştirilirken, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyarda Saraçlı Mahallesi’ndeki dağıtıma katıldı. Fidan dağıtımına 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgi göstermesi sonucu 4 bin adet fidan kısa süre içerisinde tükendi.
“AMACIMIZ GELECEK NESİLLERE TEMİZ BİR DÜNYA BIRAKMAK”
Ormanların korunması, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Çamyar, “Ünye Belediyesi olarak herkesin dikili bir ağacı olsun ve 10 yıl 20 yıl geçtiğinde vatandaşlarımız bu ağaçların hem meyvesinden istifa etsinler hem gölgesinde sağlıklı uzun ömür sürsünler düşüncesi ile böyle bir kampanya gerçekleştirdik. Amacımız gelecek nesillere havası temiz, oksijeni bol bir dünya bırakmak. Ünye Belediyesi olarak bizler de çevre bilinci yerleşmiş, modern ve yeşil bir gelecek hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Fidanları alan vatandaşlar ise fidan dağıtımından dolayı çok memnun olduklarını belirterek Ünye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.