Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şuhut’ta bordür ve renkli taşlarla çevre düzenleme çalışmaları

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatları ile ilçe merkezi ve yaya geçit güzergahlarında bordür ve renkli taşlarla çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.Şehir kültürünün yerleşmesinde, daha güzel,...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şuhut’ta bordür ve renkli taşlarla çevre düzenleme çalışmaları

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatları ile ilçe merkezi ve yaya geçit güzergahlarında bordür ve renkli taşlarla çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Şehir kültürünün yerleşmesinde, daha güzel, estetik ve yaşanılır mekanların elde edilmesinde önemli bir yere sahip olan renkli taşlar, günümüz modern şehir dokusunun oluşması için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden renkli taşların yer aldığı çevre düzenleme çalışmaları ekipmanların özverili çalışmaları ile beraber devam ediyor. Şehir içi yollarda ve tretuar kaplamalarda çarşı merkezimizde yıllarca bozulmadan kullanabileceğimiz alanlarda muhtelif renk seçenekleri ile mekanları canlandıran çalışmalarda sona yaklaşıldığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.