Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya’da 2 bin 300 çınar fidanı toprakla buluştu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından yürütülen çalışmalarda Sakarya’da 2 bin 300 çınar fidanı toprakla buluştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2016 yılını Çınar yılı olarak ilan etmesinin...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından yürütülen çalışmalarda Sakarya’da 2 bin 300 çınar fidanı toprakla buluştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2016 yılını Çınar yılı olarak ilan etmesinin ardından başlatılan fidan dikim çalışmaları kapsamında, Sakarya’da şehir içine, park-bahçelere, sokak ve caddelere özellikle yol kenarlarına dikilen çınar fidanlarının sayısının artırılması için çalışmalar devam ediyor.
Bugüne kadar çınar fidanı dikimi kapsamında Hendek Orman İşletme Müdürlüğü’nde bin adet, Akyazı Orman İşletme Müdürlüğü ile Karasu Orman İşletme Müdürlüğü’nde 500’er adet ve Geyve Orman İşletme Müdürlüğü’nde 300 adet çınar fidanı dikildi. 100 bini İstanbul’a olmak üzere 10 ilde gerçekleştirilecek toplam 200 bin adet çınar dikim çalışmalarının da yıl sonu itibariyle tamamlanması hedefleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.