Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi’nden Yeni Mahallesine taziye evi ve cami

Şahinbey Belediyesi, daha önce köy olan Narlıca Mahallesi’ne sosyal tesisi ve cami yaparak vatandaşların hizmetine sundu.Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Narlıca Cami ve taziye evi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şahinbey Belediyesi’nden Yeni Mahallesine taziye evi ve cami

Şahinbey Belediyesi, daha önce köy olan Narlıca Mahallesi’ne sosyal tesisi ve cami yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Narlıca Cami ve taziye evi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftü Vekili Mustafa Deniz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla birlikte açılışı yapıldı. Açılış şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tüm mahallelere cami ve sosyal tesis yapmak için çalıştıklarını belirterek, “Bütün mahallerimize cami sosyal tesis yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bunlar olmadan olmuyor. Elhamdülillah imkanlarımız var. Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden vatandaşımızın ihtiyaçlarını tamamlamaya devam ediyoruz. Ömrümüz kısa yapacak işimiz çok. Hayırlarımızı, iyiliklerimizi arttırmamız lazım. Emri Hakkın ne zaman vuku bulacağını bilmediğimiz için namazlarımızı ihmal etmeyelim. Kur’an-ı Kerim’i okuyalım. Camimiz sosyal tesisimiz sizlerin hizmetinde. Buraları iyi değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

“Allah Devlet büyüklerimizden razı olsun“

Şahinbey İlçe Müftü Vekili Mustafa Deniz, Şahinbey Belediyesi’nin Şahinbey İlçesine önemli hizmetleri olduğunu belirterek, “Mahallemize sosyal tesis ve camimiz hayırlı olsun. Devlet büyüklerimiz ve yöneticilerimiz halka hizmet hakka hizmet düsturu ile camisiz ve sosyal tesisiz mahalle kalmasın diyerek çalışıyorlar. Bu tesisi yaparak Narlıca Mahalle sine kazandıran başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibinden Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

“Başkanımıza teşekkür ediyorum“

Narlıca Mahalle Muhtarı Musa Kaya, yapılan sosyal tesisi ve caminin mahalle için önemli bir hizmet olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, mahallemize taziye evi ve cami yaptırdı. Kendisine mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Narlıca Cami ve taziye evinin açılışı yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.