Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piri Mehmet Paşa Çarşısındaki işyerleri satışa sunuluyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan ve eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında mülkiyeti belediyeye ait ofisler ve mağazalar pazarlık...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Piri Mehmet Paşa Çarşısındaki işyerleri satışa sunuluyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan ve eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında mülkiyeti belediyeye ait ofisler ve mağazalar pazarlık usulüyle satışa çıkarılıyor.

Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Eski Terminal yerine yapılan Piri Mehmet Paşa çarşısında bulunan Mülkiyeti Belediyemize ait Mağaza ve Ofisler in ihalesi 28-29.11.2017 tarihinde yapılmış, ihalede istekli çıkmayan Mağaza ve Ofisler 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45.ve 49.Maddelerine göre 13 Aralık Çarşamba günü saat 14.00 de Encümen huzurunda ilk ihaledeki şartlara aynen uymak şartıyla pazarlık usulü ile ihale edilecektir. İhaleye katılmak isteyenler, belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne müracaat edebilirler” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.