Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paşaköy’de üstyapı çalışmaları başlayacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlanan Paşaköy Mahallesinde üstyapı çalışmalarının da en kısa sürede başlayacağı müjdesini verdi. Öte yandan Başkan Ergün...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Paşaköy’de üstyapı çalışmaları başlayacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde altyapı çalışmaları tamamlanan Paşaköy Mahallesinde üstyapı çalışmalarının da en kısa sürede başlayacağı müjdesini verdi. Öte yandan Başkan Ergün Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi ile Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesini birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçeye bağlı Paşaköy Mahallesini ziyaret etti. Mahalle girişinde Paşaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğlu ve mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, tüm vatandaşlarla tek tek el sıkıştı, hayırlı Cuma’lar dileklerini iletti. Ziyaretinde ilk olarak Bayram Ali Uslu ile Meryem Çoban’ın düğün yemeğine de katılan Başkan Ergün, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Ergün ayrıca düğün yemeğine iştirak etti ve çiftin ailesini de tebrik etti. Düğün yemeğinin ardından mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. MASKİ Genel Müdürlüğünce mahallede yoğun bir çalışma yürütüldüğünü aktaran Başkan Ergün, “2 milyon 662 bin 188 TL’ye mal olan bir yatırımla Paşaköy’ümüzde 16 bin 214 metrekare kanalizasyon hattı döşendi. Bu kapsamdaki 40 bin metrelik içme suyu hattı da son aşamaya geldi. Unların hemen ardından hızla üst yapı çalışmaları başlıyor. Ana arterlerde yağmur suyu hattı yapılıyor. Yani parke taşı, asfalt ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Daha sonra mahalle meydanında Paşaköylülerle bir araya gelen Başkan Ergün, burada kahvehanede vakit geçiren vatandaşlar ve esnafı selamladı. Tüm vatandaşlarla tek tek el sıkışan Başkan Ergün, çocukları da top ve kırtasiye malzemesi hediyesiyle sevindirdi. Şahsına ve Büyükşehir Belediyesine gösterilen yakın ilgi nedeniyle Paşaköy sakinlerine teşekkür eden Başkan Ergün, mahallenin hak ettiği tüm hizmetleri fazlasıyla alacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Ergün, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından sıcak asfalt atılan Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi ile Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ni birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve daire başkanlarının eşlik ettiği incelemede Başkan Ergün, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ova ve tarım arazilerinin içinden geçen yolun asfaltlanmasının üretici açısından da sevindirici olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Deyim yerindeyse Paşaköy ile Selimşahlar arasındaki 4 kilometrelik bu yol kaymak gibi oldu. Hem üreticilerimiz, hem de yolu kullanan vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulmuş oldu. Bu aynı zamanda trafik güvenliğinin de yükselmesi anlamına geliyor. Yolu kullanan ve kullanacak olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun, güle güle kullansınlar” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.