Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parkları temizliyorlar

Düzce’de yeni faaliyete geçen Mavi Ağaç Toplumsal Gelişim Derneği üyeleri Azmimilli Mahallesinde bulunan bir parkı temizleyerek duyarlılık örneği gösterdi. Dernek üyeleri, 6 haftada mahallelerdeki parkları temizlemeyi planlıyorlar.Şehir...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Parkları temizliyorlar

Düzce’de yeni faaliyete geçen Mavi Ağaç Toplumsal Gelişim Derneği üyeleri Azmimilli Mahallesinde bulunan bir parkı temizleyerek duyarlılık örneği gösterdi. Dernek üyeleri, 6 haftada mahallelerdeki parkları temizlemeyi planlıyorlar.

Şehir Plancısı Celal Kasapoğlu başkanlığında Mavi Ağaç Toplumsal Geliştirme Derneği adı altında bir dernek kuruldu. Özellikle sosyal projelerle Düzce’ye katkı sağlamak amacıyla kurulan dernek ilk faaliyeti olarak çevre kirliliğine el attı.

Başkan Celal Kasapoğlu ve dernek üyeleri, çevre temizliğine katkıda bulunmak amacıyla, ellerinde süpürge ve küreklerle ilk olarak Azmimilli mahallesindeki çocuk parkını temizlediler.

Duyarsız vatandaşlar tarafından parklara atılan çöpleri belediye ile de ortak çalışma yaparak temizleyecekler.

Dernek Başkanı Celal Kasapoğlu “Elimizdeki çöp ile çöp kutusunun buluşmaması park ve sokaklarımızdaki kirliliğin ana nedenidir. Bu kapsamda Temizlik Haritası Projesi çevre kirliliği konusunda duyarlılık geliştirmeyi amaç edinmiştir. Projenin fikri; kent bütününde yaşanan kirliliğin önüne geçmek, temizliğin sürekliliğini sağlamaktır. Projenin eylemi olarak ise; 6 hafta boyunca farklı noktalardaki mahalle parkları dernek üyeleri ve gönüllüler tarafından temizlenecektir. Azmimilli Mahallesi’nde bulunan bir çocuk oyun alanı temizlenerek ilk faaliyet gerçekleştirilmiştir. Mavi Ağaç Derneği olarak aktivitemize katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.