Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Sahiplendiği kargalara çocuklarının adını verdi

Erzincan’da 4 Çocuk Babası, Sahiplendiği 4 Yavru Kargaya Çocuklarinin İsmini Verdi

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2019 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Sahiplendiği kargalara çocuklarının adını verdi

Erzincan’da 4 çocuk babası, sahiplendiği 4 yavru kargaya çocuklarının ismini verdi.

Erzincan’a bağlı Günbağı Köyünde Nevzat Gökdemir inşaat halindeki evini kontrol ederken ilk gün 1, 2 gün sonra da 3 yavru karganın tavandaki soba deliğinden düştüğünü fark etti. Annelerinin yavruları alması için uzaktan yavruları gözlemleyen Nevzat Gökdemir, herhangi bir hareketliliğin olmamasından dolayı, yavruları sahiplendi. Beslenmelerinde ilk gün zorluk yaşadığını söyleyen Gökdemir, sonraki günlerde kargaların kendilerine yavaş yavaş alıştığını ifade etti. Kargaların yemek saatlerini çıkardıkları seslerden yola çıkarak öğrendiğini dile getiren Gökdemir, artık kargaların kendisine alıştığını ve yanından ayrılmadıklarını söyledi.

Gökdemir, “Aslında doğal yaşamlarının bozulduğunun farkındayım ancak anneleri gelmediği için ben beslemek zorunda kaldım. Şimdi elimden geldiğince doğal hayata alışmalarını sağlıyorum. Ben kargalardan uzaklaştığımda çok değişik bir sesle ötüyorlar” dedi.

Çocuklarının ismini kargalara verdi

4 çocuğu olan Gökdemir, bu tesadüfe karşı kargalara kendi çocuklarının isimlerini verdi. Evladı yerine koyduğu kargalara Ömür, Güney, Sibel, Selda ismini veren Gökdemir, sürekli bağıran büyük kargaya sesi gür çıkan büyük kızının, az yem yiyen kargaya ise zayıf olan oğlunun adını verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.