Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafakemalpaşa’ya Modern Çöp Depolama Tesisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’i çöp meselesinden kurtarıyor.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte bu ilçedeki yatırımları...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafakemalpaşa’ya Modern Çöp Depolama Tesisi
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’i çöp meselesinden kurtarıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte bu ilçedeki yatırımları inceledi. Orta Mahalle’de 1 milyon TL’lik harcamayla yeşil alan olarak düzenlenen mevcut çöp depolama alanıyla Fevzi Dede Mahallesi’nde 3 milyon TL’lik harcamayla inşa edilen modern çöp depolama tesisinde incelemelerde bulunan Altepe, tamamlanma aşamasına gelen yatırımlarla birlikte Mustafakemalpaşa ile Karacabey’in çöp meselesinden tamamen kurtulacağını söyledi.
İki ilçede toplanan çöplerin modern depolama tesisine geleceğini, buradan sıkıştırılmış halde Hamitler’deki büyükşehir çöp depolama alanına aktarılacağını kaydeden Altepe, “Buraya 5-6 kamyonla gelecek çöpler, 1 TIR içerisinde sıkıştırılmış halde Bursa’ya gönderilecek. İki güzide ilçemizin çöplerinin depolanması işlemi de bu şekilde gerçekleştirilmiş olacak. Kaba inşaat bitti. Kısa zaman sonra hizmete alınacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, Orta Mahalle’de çöpten kaynaklanan kokunun artık yaşanmayacağını hatırlatarak, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Başkan Altepe, eski çöplükte 80 dekarlık alanda sürdürülen ıslah çalışmalarını da denetledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.