Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Eller Toprakla Buluştu

Bursa’nın Karacabey ilçesinde minikler fidan dikti.Karacabey Meslek Yüksek Okulu, çocukların bilgisayar dışında da bir dünya olduğunun farkına varmaları için fidan dikimi kampanyası düzenledi. Yüksekokul bahçesinde yapılan ’’Minik...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minik Eller Toprakla Buluştu
Bursa’nın Karacabey ilçesinde minikler fidan dikti.
Karacabey Meslek Yüksek Okulu, çocukların bilgisayar dışında da bir dünya olduğunun farkına varmaları için fidan dikimi kampanyası düzenledi. Yüksekokul bahçesinde yapılan ’’Minik eller toprakla buluşuyor’’ kampanyasında anaokulu öğrencileri, aileleri ve KMYO öğrencileri katıldı. Çocuklar, minyatür kazma ve bel kürekleriyle çiçek, sebze ve meyve fidesini toprakla buluşturdu. Ayrıca programda öğrencilere civciv hediye edildi.
KMYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayar, maksatlarının çocukların gerçek bitkilerle, çiçeklerle tanışması olduğunu söyleyerek, “Çağımızın en büyük meselelerinden biri bağımlılık. Sigara, alkol, bilgisayar, cep telefonu gibi bağımlılıklar sürekli artıyor. Çocukların, bitkilerin ve çiçeklerin toprağa dikileceğini, civcivin bir canlı olduğunu görmesi gerekiyor. Yüksek okul olarak çocuklarımızı doğayla buluşturmak istiyoruz’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.