Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmaris’te Denizden Tonlarca Çöp Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, belediye öncülüğünde Sahil Güvenlik ekipleri ve gönüllü dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı.Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri ve özel dalış teknelerinde çalışan gönüllü dalgıçlar...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaris’te Denizden Tonlarca Çöp Çıktı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde, belediye öncülüğünde Sahil Güvenlik ekipleri ve gönüllü dalgıçlar deniz dibi temizliği yaptı.
Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri ve özel dalış teknelerinde çalışan gönüllü dalgıçlar belediye öncülüğünde turizm sezonu öncesi deniz dibi temizliği yaptı. 12 gönüllü dalgıç, Yat Limanı’nda yetmiş metre aralıklarla dalış yaptı. Dört saat süren deniz dibi temizliğinde çoğunluğu teneke ve cam içki şişeleri yanı sıra yatak, yastık, diz üstü bilgisayar, araç lastiği, süpürge, eldiven ve elbiseler olmak üzere üç traktör römorku çöp çıktı. Yabancı turist ve vatandaşların izlediği temizlik çalışmasında çıkan çöpler belediye araçlarıyla katı atık depolama tesisine gönderildi.
Marmaris Belediye Temizlik İşleri Müdürü Barış Ünlü, “Her yıl turizm sezonu öncesi Azmak Deresi ve Yat Limanı’nda kıyı deniz dibi temizliği yapmaktayız. Turizm sezonu boyunca belli aralıklarla Sahil Güvenlik, gönüllü dalgıçlar, Deniz Ticaret Odası gibi kurumlarla koordineli şekilde deniz dibi temizliklerimiz olacaktır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.