Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’ya 9 ayda 662 kilometrelik altyapı yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü son 9 ay içerisinde toplamda 662 kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmasını tamamlayarak şehrin altyapı ağını güçlendirmeye...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’ya 9 ayda 662 kilometrelik altyapı yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü son 9 ay içerisinde toplamda 662 kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmasını tamamlayarak şehrin altyapı ağını güçlendirmeye devam ediyor.

Malatya’nın en büyük kurumlarından biri olmanın verdiği sorumlulukla güçlü yatırımlar yaparak şehrin altyapı ağını sağlamlaştırdıklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, "3 yıllık yeni bir kurumuz. Bu süreçte birçok projeyi hayata geçirdik. Malatyamızın içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını yeniden inşa ediyoruz. Bu kapsamda 3 yılda toplamda bin 460 kilometrelik altyapı çalışması yaptık. 2017 yılının Eylül ayı sonu itibariyle 461 kilometre içme suyu, 177 kilometre kanalizasyon ve 24 kilometre yağmursuyu altyapı yatırımını tamamladık” ifadelerini kullandı. Sağlıklı ve uzun yıllar hizmet verecek kanalizasyon hizmetlerini Malatya’nın tamamına ulaştırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Özdemir, "Yerleşim yerlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yatırımlar yapıyoruz. Kötü koku, görüntü ve insan sağlığına zarar veren pis suyun uzaklaştırılması için kanalizasyon altyapı çalışmaları yaptık. Bu kapsamda Malatya merkez ve ilçelerinde 177 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmasını gerçekleştirdik. Çevreci bir tutum sergileyerek çevre ve insan sağlığını önemsiyoruz. İçme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarımızın yanı sıra 2017 yılının ilk 9 ayında 24 kilometrelik yağmursuyu altyapı çalışmasını tamamladık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.