Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartepe’de köprü ve menfez çalışmaları başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesi köprü ve menfez yapım işleri için 15 Aralık’da ihale yapılacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından “Kartepe İlçesi Genelinde Köprü ve Menfez İşleri”...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartepe’de köprü ve menfez çalışmaları başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesi köprü ve menfez yapım işleri için 15 Aralık’da ihale yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından “Kartepe İlçesi Genelinde Köprü ve Menfez İşleri” çalışmaları için ihale yapılacak. İhale kapsamında özellikle kış aylarında yağmur ve kar yağışlarıyla birlikte çoğalan suların yol açabileceği taşkınların önleniyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kocaeli genelindeki tüm ilçelerde köprü ve menfez çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi üzerinde bulunan dere üzerinde 20 metre genişliğinde ve 26 metre uzunluğunda prekast kirişli, kazık temelli köprü yapılacak. Suadiye Bağdat Caddesi üzerinde 25 metre genişlik ve 20 metre İmar yolu dere menfez, vatan caddesi 15.9 genişlik ve 15 metre imar yolu, Uzuntarla 309. sokakta 15 metre genişliğinde 2 adet dere menfez yapılacak.

Kocaeli ulaşımında merkez mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarına devam eden, Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi için yapılacak dere köprüsü ve menfez çalışmaları için 15 Aralık’da ihale yapılacak. İhalenin sonuçlanmasında sonra 10 içerisinde yer teslimi gerçekleştirilecek. Çalışmaların 270 takvim gününde tamamlanması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.