Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karamürsel’e itfaiye müfreze binası yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel’e yeni İtfaiye binası yapacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyenin daha sağlıklı görev yapabilmesi için yenilikler yapıyor. İtfaiye’nin görevde kullandığı araçları çağın gereklerine...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karamürsel’e itfaiye müfreze binası yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel’e yeni İtfaiye binası yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiyenin daha sağlıklı görev yapabilmesi için yenilikler yapıyor. İtfaiye’nin görevde kullandığı araçları çağın gereklerine göre yenileyen Büyükşehir Belediyesi olası olaylarda can ve mal kaybını en aza indirmeyi hedefliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu amaçla İtfaiyeye yeni müfreze binaları da kazandırıyor.

Geçtiğimiz ay İzmit Terminal Müfreze Binası için ihaleye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir müfreze binası da Karamürsel’e yapacak. 3 katlı olacak yapı bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Bina bodrum, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak. Karamürsel İtfaiyesi Yeni Müfreze Binası 5 araç kapasitesine sahip olacak.

Binanın bodrum katında eğitim salonu, mescit, şadırvan, nomeks-çamaşır odası, su deposu, ısıtma merkezi yer alacak. Zemin katında; garaj, idare birimleri, kütüphane, dinlenme salonu, yemekhane, mutfak bulunurken birinci katta yatakhaneler ve spor salonu oluşturulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.