Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçak avcılara sulak alanlarda da geçit yok

Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü Manisa İl Şube Müdürlüğü tarafından daha etkin av koruma yapabilmek amacıyla alınan tekne Marmara Gölü’nde suya indirildi. 2016 yılı programından alınan tekne Marmara Gölü sulak alanında...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü Manisa İl Şube Müdürlüğü tarafından daha etkin av koruma yapabilmek amacıyla alınan tekne Marmara Gölü’nde suya indirildi. 2016 yılı programından alınan tekne Marmara Gölü sulak alanında yapılan yasadışı avcılıkla mücadelede kullanılacak.
Yasadışı avcılıkla karada etkin bir şekilde mücadele eden Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü Manisa İl Şube Müdürlüğü bundan sonra sulak alanlarda da etkin mücadelesini sürdürecek. Bugüne kadar teknesi olmadığı için sulak alanlarda çeşitli sıkıntılar yaşanan Manisa’da Genel Müdürlük tarafından sağlanan katkılarla alınan tekne Marmara Gölü’ne indirildi. Tekne sayesinde ekipler gölde kaçak avcılık yapanlarla etkin bir şekilde mücadele edebilecek.
Manisa İl Şube Müdürü Uğur Bayil yaptığı açıklamada, “Doğa Koruma Milli Parklar olarak yaban hayatının korunması adına hem karada hem sulak alanlarda aktif görev yapıyoruz. Özellikle ilimiz açısından büyük öneme sahip sulak alanlarımızda bugüne kadar teknemizin olmaması nedeni ile çeşitli sıkıntılar yaşıyorduk. Genel Müdürlüğümüzün sağladığı katkılar ve bütçede yer verilmesi ile satın aldığımız tekneyi suya indirerek kullanıma başladık. Yaban hayatının korunması için kara avcılığında gösterdiğimiz etkin koruma çalışmalarımızı bundan böyle sulak alanlarımızda da göstereceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.