Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmit’te metruk alanlar temizleniyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen ve kötü görüntülere sebep olan metruk alanlarının temizliğini yapıyor.İzmit’te duyarsız vatandaşların boş alanlara eski...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmit’te metruk alanlar temizleniyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen ve kötü görüntülere sebep olan metruk alanlarının temizliğini yapıyor.

İzmit’te duyarsız vatandaşların boş alanlara eski ev eşyaları ve molozları atarak oluşturdukları kirlilik, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizleniyor. Benzer alanların çöplük gibi kullandığı ifade eden belediye yetkilileri, “Kentimize hiç yakışmayan bu tür olumsuzlukların giderilmesi yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oluşturduğumuz 10’ar kişilik iki mobil ekip ile girilmeyen sokak cadde ve yer bırakılmıyor. Personellerin bile zor girdiği ara yerlerde hiçbir olumsuzluğa geçit verilmeden temizlikler yapılıyor. Ancak en iyi temizliğin kirletmemek olduğunu bilerek , vatandaşlarımızın çöplerini gelişi güzel atmaması konusunda dikkatli olmaya davet ediyoruz" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.