Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İTSO’dan üyelerine atık uyarısı

İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odası (itso), Üyelerini 2015 Yılı Nisan Ayında Yürürlüğe Giren 'atık Yönetimi Yönetmeliği' Hükümleri Çerçevesinde Karşılaşabilecekleri Para Cezaları Konusunda İkaz Etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İTSO’dan üyelerine atık uyarısı
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerini 2015 yılı Nisan ayında yürürlüğe giren ’Atık Yönetimi Yönetmeliği’ hükümleri çerçevesinde karşılaşabilecekleri para cezaları konusunda ikaz etti.
Yönetmeliğin 2 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini hatırlatan İTSO Başkanı Metin Anıl, yönetmeliğin uygulanması maksadıyla 28 Ağustos 2015 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda, İnegöl Kaymakamlığı, İnegöl Belediyesi, İTSO, Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Organize Sanayi Bölgesi ve Starwood Orman Ürünleri A.Ş. arasında 2 yıllık bir protokol imzalandığını belirterek, "Protokol hükümleri gereğince, mobilya atıkların biriktirilerek Starwood Orman Ürünleri A.Ş. firmasına teslim edilmesi gerekiyor. Bu konu hakkında mobilyacı üyelerimizi gönderdiğimiz yazılar ile ikaz ettik. Çünkü mobilya atıklarını yetkili firmaya teslim etmeyenler hakkında yönetmelikte 2 milyon lirayı geçen cezalar ön görülüyor. Üyelerimizin herhangi bir cezai işleme maruz kalmamaları için yaklaşan kış öncesinde bir kez daha uyarmak istedik" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.