Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşkence Edilen Kedinin Hollanda’da Tedavisi İçin Refakatçı Arıyor

Sigara izmariti basıldığı için gözlerini kaybeden bir kediye geçici olarak bakan ve tedavi edilebileceği umuduyla Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da bir aileye sahiplendiren Simge Yorgancıoğlu, kedinin havayoluyla transferi için ülkeye gidecek...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sigara izmariti basıldığı için gözlerini kaybeden bir kediye geçici olarak bakan ve tedavi edilebileceği umuduyla Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da bir aileye sahiplendiren Simge Yorgancıoğlu, kedinin havayoluyla transferi için ülkeye gidecek yolculardan refakat yardımı istiyor.
Bir süre önce sokakta yaralı bir kedi bulan Yorgancıoğlu, kediyi veteriner hekime götürdü. Veteriner hekim, kedinin her iki gözüne de izmarit basıldığını tespit ederek tekrar görmesi mümkün olmayan kedinin gözlerini operasyonla aldı. Türkiye’de tedavi şartlarını araştıran Yorgancıoğlu için hiçbir umut ışığı yanmadı. Yorgancıoğlu, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da kedisine bakabilecek ve tedavi ettirebilecek yeni bir sahip buldu.
Kedinin hava yoluyla Amsterdam’a transferi için bir arkadaşının yardımıyla ’ekşi sözlük’te yardım isteyen Yorgancıoğlu, kedinin tüm masraflarını karşılayacağını belirtti. Kedinin transfer için Amsterdam’a giden bir yolcunun refakatçılığını isteyen Yorgancıoğlu, uçuş sonrası kedinin yeni ailesinin havalimanında refakatçıyı bekliyor olacağını kaydetti.
26-27 Mart tarihlerinde kedinin yurt dışına çıkışıyla alakalı tüm belgelerin tamamlanacağını ifade eden Simge Yorgancıoğlu, evrakların Avrupa Birliği standartlarına göre hazırlandığını kaydetti.
Kedinin görme engelli olduğu için ekstra korktuğunu ve bu nedenle kargoda değil, kabinde bir yolcuyla seyahat etmesi gerektiğini vurgulayan Simge Yorgancıoğlu, yardım etmek isteyen vatandaşların kendisine ulaşılabileceğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.