Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de hava kirliliği denetimleri başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İnegöl ilçesinde kışın yaşanan hava kirliliğinin önüne geçmek için denetimlere bu yıl erken başlandı.İnegöl ilçesinde mobilya sanayi atıklarının yakıt olarak kullanılması sebebiyle hava kirliliğinin...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’de hava kirliliği denetimleri başladı
Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İnegöl ilçesinde kışın yaşanan hava kirliliğinin önüne geçmek için denetimlere bu yıl erken başlandı.
İnegöl ilçesinde mobilya sanayi atıklarının yakıt olarak kullanılması sebebiyle hava kirliliğinin bu yıl da yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. İnegöl Mobilyacılar Sitesi başta olmak üzere muhtelif noktalarda Çevre Kontrol Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca hava kirliliği denetimlerine başlandı. İlk hafta, ağaç işleri bölümünde bulunan işletmeler, Tandoğan Caddesi’ndeki işletmeler, Kalender ve Kılıç Sokak’ta bulunan işletmeler denetlendi. Hava sıcaklığının yüksek olması sebebi ile ısınma maksatlı atık yakanlara rastlanmazken, soba kullanılan işletmeler, yakma kurallarına uymaları ve yasak yakıt kullanmamaları hususunda ikaz edildi.
İkinci hafta yapılan denetimlerde sunta ve benzeri malzeme yaktığı tespit edilen bir işletme hakkında zabıt tutuldu. Denetimlerin kış boyunca devam edeceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.