Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasköy’ün 17 köyünde temizlik kampanyası başlatıldı

Muş’un Hasköy Kaymakamlığı tarafından ilçeye bağlı 17 köyde başlatılan temizlik kampanyasıyla vatandaşlar, öğrenciler ve öğretmenlerce temizlik yapıldı.Sağlıklı yaşama dikkat çekilen kampanyayla ilçeye 35 kilometre mesafede bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hasköy’ün 17 köyünde temizlik kampanyası başlatıldı

Muş’un Hasköy Kaymakamlığı tarafından ilçeye bağlı 17 köyde başlatılan temizlik kampanyasıyla vatandaşlar, öğrenciler ve öğretmenlerce temizlik yapıldı.

Sağlıklı yaşama dikkat çekilen kampanyayla ilçeye 35 kilometre mesafede bulunan Büvetli köyünden başlandı. Temizlik çalışması başlatılan Büvetli köyünde vatandaş, öğrenci ve öğretmenler tarafından sokakta bulunan çöpler toplandı. Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan ilçe Kaymakamı Ahmet Özkan, temizlik kampanyasına Büvetli köyünden başlayarak tüm köyleri gezeceklerini söyledi. Sağlık açısından kampanyaya destek verilmesi gerektiğini ifade eden Özkan, "İŞ-KUR programı kapsamında başlayan çalışmada ortak kullanım alanları olan köy içi ve caminin temizliği yapılacak. Kampanya ile hem köylerin güzelleşmesini hem de köylerde yaşayan insanların çevre duyarlılığını kazanmasını amaçlıyoruz. Bunu biz başlatırken şu amaçla yola çıktık. Çevremizi temiz tutarak dinimizin bir emri olan yani imanın yarısı dediğimiz temizlik kültürünü tekrar kazandırmak. Toplumun ortak kullandığı alanlardan biri de camilerdir. Camiye temiz gelinmesi ve temiz tutulması çok önemli. Burada imamlarımıza çok önemli işler düşüyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.