Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneşli ve sıcak bir bayram geçecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde Görev Yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, Ramazan Bayramı Boyunca Bölge Genelinde Güneşli Ve Sıcak Bir Havanın Hakim Olacağını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneşli ve sıcak bir bayram geçecek
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, Ramazan bayramı boyunca bölge genelinde güneşli ve sıcak bir havanın hakim olacağını söyledi.
Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tarınç, bölge genelinin geçtiğimiz hafta yağışlı bir periyotun etkisi altında kaldığını aktardı. Yağışların etkisini kaybettiğini ve güneşli bir havanın etkili olacağını ifade eden Tarınç, "Bugünden itibaren bölge genelinde yağışlarımız etkisini kaybetti. Bu hafta sonu cumartesi ve pazar sıcak ve güneşli bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde 30-31 derece olacak. Pazartesi günü yine yağış beklentimiz yok" dedi.
Bayramın ilk günü Bursa ve Bilecik’te yağış bekleniyor
Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, bayramın birinci günü sadece Bursa ve Bilecik’te mevzi yağışların meydan gelebileceğine dikkat çekerek, "Eskişehir ve Kütahya’da yağış beklentimiz yok. Sıcak ve güneşi göreceğimiz bir bayramın ilk gününü göreceğiz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri de Eskişehir genelinde hava güzel, sıcak ve mevsim normallerinin üzerinde olacak. Rüzgar’da değişik yönlerden zamanla Kuzey’li yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek" ifadelerini kullandı.
Ramazan bayramı mesajı
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, tüm meteoroloji çalışanları adına, tüm İslam aleminin Ramazan bayramını da kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.