Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneş ve suyun kucaklaştığı yer Gölyazı

Bursa-İzmir yolu üzerinde Uluabat gölü kıyısında yer alan Gölyazı köyü fotoğrafçıların uğrak yeri haline geldi.Güneşin suyla kucaklaştığı Gölyazı’nın gün batımı ile birlikte silüet fotoğrafları çekebileceğiniz daha gizemli...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2017 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneş ve suyun kucaklaştığı yer Gölyazı

Bursa-İzmir yolu üzerinde Uluabat gölü kıyısında yer alan Gölyazı köyü fotoğrafçıların uğrak yeri haline geldi.

Güneşin suyla kucaklaştığı Gölyazı’nın gün batımı ile birlikte silüet fotoğrafları çekebileceğiniz daha gizemli hale büründüğünü belirten fotoğraf sanatçısı Orhan Turhan, “Hele bir de göç mevsimindeki leylekler ve ekmeğini gölden kazanan küçük yaştaki balıkçılarda bu fotoğraflara dahil olursa o anı ölümsüzleştirmemek elde değil. Bu yüzden de bence Gölyazı güneşin en güzel battığı yerdir” dedi.

Tarihi Roma dönemine kadar uzanan Gölyazı, Bursa’da haftasonu geçirmek için en ideal alternatiflerinden biri. Sabah kahavaltısı için pek çok seçeneğin bulunduğu köyde meşhur gözlemenin fiyatı ise 5 lira. Kahvaltı sonrası göl turu atmak isteyenlere köy halkı tarafından kayıklarda yaptırılan sefanın bedeli ise 20 lira. Gölyazı’da fotoğraf sevdalıları için eşsiz göl manzarası ile leylekleri fotoğraflayabilecekleri kuş gözlem kuleleri bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.