Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneş enerji santralinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Kayseri’nin Develi ilçesinde yapım çalışmaları devam eden güneş enerji santralindeki panellerin yıkanması için yürütülen sondaj çalışmaları bitme aşamasına geldi.İlçeye bağlı Reşadiye Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneş enerji santralinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Kayseri’nin Develi ilçesinde yapım çalışmaları devam eden güneş enerji santralindeki panellerin yıkanması için yürütülen sondaj çalışmaları bitme aşamasına geldi.

İlçeye bağlı Reşadiye Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden Güneş Enerji Santralindeki panellerin yıkanması için yürütülen sondaj çalışmaları bitme aşamasına geldi. Önümüzdeki haftalarda ihalesi yapılacak olan Güneş Enerji Santrali ile ilgili açıklamalarda bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “1 MW gücünde, 20 dönümlük alana kurulacak olan tesisimizin bahar mevsiminde de kurulumunu gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Belediyemizin tüm hizmet binalarındaki elektrik ihtiyacını kendimizin ürettiği bu enerjiden karşılayacağız. Dolayısıyla enerji için ödediğimiz bütçe kasamızda kalırken, aynı zamanda enerji satışı da yaparak belediyemiz içinde önemli bir katma değer kazandırmış olacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.