Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökyüzüne Serdivan Planetaryum’dan baktılar

Kubbe şeklindeki ekrana yansıtılan görsellerle uzay boşluğundaki hareketlerin gerçekçi bir şekilde simüle edilmesinin yanı sıra evrenle ilgili hazırlanan filmlerin gösterimlerinin de yapıldığı Serdivan Planetaryum’a Mina Özdoğancı Anaokulu...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gökyüzüne Serdivan Planetaryum’dan baktılar

Kubbe şeklindeki ekrana yansıtılan görsellerle uzay boşluğundaki hareketlerin gerçekçi bir şekilde simüle edilmesinin yanı sıra evrenle ilgili hazırlanan filmlerin gösterimlerinin de yapıldığı Serdivan Planetaryum’a Mina Özdoğancı Anaokulu öğrencileri misafir oldu.

Evrenin oluşumunu anlatan “Moleküleryum ve Zula Ekibi” filmlerini öğretmenleri eşliğinde seyreden minik öğrenciler gösterim sonrası maket uzay aracıyla da hatıra fotoğrafı çekildi. Serdivan Planetaryum yetkililerinden yapılan açıklamada; Planetaryum’da hafta içi sadece eğitim kurumlarına, cumartesi günleri ise tüm vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verildiği belirtilirken, eğitim kurumlarının bu hizmetten faydalanabilmesi için 0264 211 3430 numaralı telefonu aramalarının yeterli olduğu bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.