Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fethipaşa Korusu’nda Renk Cümbüşü

Baharın gelmesiyle Fethipaşa Korusu’ndaki erguvanlar açtı, ortaya seyrine doyum olmaz bir manzara çıktı. Manzaranın tadının çıkarmak isteyenler de koruya akın etti.Fethipaşa Korusu’nda erguvanların açması ve yeni dikilen lalelerle birlikte,...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baharın gelmesiyle Fethipaşa Korusu’ndaki erguvanlar açtı, ortaya seyrine doyum olmaz bir manzara çıktı. Manzaranın tadının çıkarmak isteyenler de koruya akın etti.
Fethipaşa Korusu’nda erguvanların açması ve yeni dikilen lalelerle birlikte, ortaya bir renk cümbüşü ve kartpostallık görüntüler çıkardı. ‘Oksijen deposu’ olarak da adlandırılan koru, çok sayıda insanın uğrak mekanı oldu. İnsanlar koruda yürüyüş yaparak bol bol fotoğraf çekti. Çay bahçesinde ve kafelerde kahvaltıı yapan İstanbullular,eşsiz manzara karşısında çaylarını yudumladı.
Manzaranın tadını çıkaran vatandaşlar, Fethipaşa Korusu’nun konumu sayesinde İstanbul’daki 3 köprüyü ve ayrıca yapımı devam eden Çamlıca Camii’ni gördüğünü ve bunun da dünyada eşi benzeri olmayan bir ayrıcalık olduğunu kaydetti. Erguvanların ömrünün kısa olduğunu belirten insanlar, İstanbulluları bir an önce Fethipaşa Korusuna gelmeye çağırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.