Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğaseverler ’su için yürüdü’

Doğaseverler, 22 Mart Dünya Su Günü’nü kutlamak amacıyla ’Su için Yürüyoruz’ sloganıyla Durusu (Terkos) Gölü çevresinde yürüdü.Wilo, Dünya Su Günü’nü kutlamak amacıyla Atlas Dergisi iş birliğiyle bir doğa yürüyüşü düzenledi....

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğaseverler ’su için yürüdü’

Doğaseverler, 22 Mart Dünya Su Günü’nü kutlamak amacıyla ’Su için Yürüyoruz’ sloganıyla Durusu (Terkos) Gölü çevresinde yürüdü.

Wilo, Dünya Su Günü’nü kutlamak amacıyla Atlas Dergisi iş birliğiyle bir doğa yürüyüşü düzenledi. 19 Mart’ta, Durusu (Terkos) Gölü çevresinde gerçekleşen yürüyüşe doğaseverler, yoğun katılım gösterdi. Yaklaşık yedi kilometrelik yürüyüş parkurunda göl çevresindeki doğal güzellikleri de yakından gören katılımcılar, Çatalca İnceğiz Köyü yakınlarında bulunan İnceğiz Mağarası’nı da gezme fırsatı buldu.

Şirket olarak hayatın kaynağı olan suya sahip çıkmak istediklerini belirten Wilo Türkiye Pazarlama Müdürü Melis Öner, konu ile ilgili şunları söyledi: "İşimiz suyu en verimli şekilde taşımak olduğu için suyun değerini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle farklı etkinlikler ve projelerle temiz su kaynaklarının korunmasına ilişkin farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Dünya Su Günü’nü kutlamak için düzenlediğimiz ’Su için Yürüyoruz’ etkinliğine doğaseverlerin yoğun ilgi göstermesi bizi çok sevindirdi. Tüm katılımcılara ve bu anlamlı projede el ele verdiğimiz doğa tutkunu gezginlerin vazgeçilmezi olan Atlas Dergisi’ne teşekkür ederiz".

Etkinlikte Afrika’da temiz su kaynaklarına ulaşmak için kilometrelerce yürümek zorunda kalan çocukların yaşam koşullarına da dikkat çekildi. Öner, suya sahip çıkmaya odaklanan projelere önümüzdeki dönemde de devam edeceklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.