Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deforme olan parke taşları sil baştan yenileniyor

Turgutlu Belediyesi, elektrik tellerinin yer altına alınmasından dolayı bozulan ve deforme olan parke taşlarını tamir ederek trafik akışına uygun hale getiriyor.Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren çalışmalarını sürdüren Turgutlu...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deforme olan parke taşları sil baştan yenileniyor

Turgutlu Belediyesi, elektrik tellerinin yer altına alınmasından dolayı bozulan ve deforme olan parke taşlarını tamir ederek trafik akışına uygun hale getiriyor.

Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, şehrin dört bir yanında yol yenileme çalışmalarının yanı sıra eş zamanlı olarak trafik akışının yoğun oldu cadde ve sokaklarda yapılan kazı çalışmalarından dolayı bozulan ve deforme olan yollarda parke taşı tamirine devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eski Manisa Yolu üzerinde elektrik tellerinin yer altına alınmasından dolayı deforme olan parke taşları tamir edilmeye başlandı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede trafik akışının düzenle bir şekilde akmasını sağlama amaçlı Eski Manisa Yolu üzerinde tamirat çalışmalarının devam edileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.