Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceylanpınar’daki parklar baştan aşağı yenileniyor

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan bütün parklarda yenileme çalışmalarına başlandı. Oyun gruplarından kamelyalara, banklardan kauçuk zemine kadar eskimiş ve deforme olmuş bütün malzemeler yenileriyle değiştiriliyor.Parklarda...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ceylanpınar’daki parklar baştan aşağı yenileniyor

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan bütün parklarda yenileme çalışmalarına başlandı. Oyun gruplarından kamelyalara, banklardan kauçuk zemine kadar eskimiş ve deforme olmuş bütün malzemeler yenileriyle değiştiriliyor.

Parklarda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, ilçe genelinde bulunan tüm parklarda bakım ve onarım çalışmalarına başladıklarını söyledi. Çalışmaların Gençlik Parkında başladığını ifade eden Altun "Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan tüm parklardaki eskimiş, deforme olmuş, ekonomik ömrünü doldurmuş oyun grupları, kamelyalar ve eski bankları yenilenmektedir. Ayrıca mevsime uygun çiçekler parklarımıza ekiplerimizce ekilmektedir. Bunların yanında süs havuzlarımızda da tadilat ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. Amacımız vatandaşlarımızın daha temiz, daha huzurlu ve hijyenik bir ortamda güzel vakit geçirmeleridir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.