Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevre dostu elektrikli mini süpürgeler görev başında

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, elektrikle çalıştığı için çevreye zarar vermeyen, hem kuru hem de ıslak temizlik yapabilen çevre dostu mini süpürgelerle şehrin cadde ve sokaklarını temizliyor.Çevre...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çevre dostu elektrikli mini süpürgeler görev başında
Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, elektrikle çalıştığı için çevreye zarar vermeyen, hem kuru hem de ıslak temizlik yapabilen çevre dostu mini süpürgelerle şehrin cadde ve sokaklarını temizliyor.
Çevre ve halk sağlığına önem veren Odunpazarı Belediyesi, cadde ve sokakların temizliğinde elektrikli, çevre dostu mini süpürgeleri kullanmaya başladı. Mini süpürgelerin tamamen çevre dostu olduğunu belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bu araçların 100 litrelik bir hacme sahip olduğunu dile getirdi. Araçların vakum özelliğinin de olduğunu söyleyen yetkililer, “Odunpazarı Belediyesi’nin temizlik araçları filosuna elektrikle çalışan bu mini süpürgeler de katıldı. Çevre dostu bir belediye olarak, vatandaşlarımızın da sağlığını düşünmek zorundayız. Bu nedenle de Odunpazarı’nın caddelerini, sokaklarını ve meydanlarını temizlerken yüzde yüz elektrikle çalışan, çevre dostu temizlik araçlarını kullanıyoruz” dedi.
Emekçilere de kolaylık
Kullanılan bu mini temizlik araçlarının temizlik işçilerine de büyük kolaylıklar sağladığını kaydeden yetkililer, bu araçlar sayesinde temizlik işçilerinin daha az yorulduğunu vurguladı. Yetkililer, “Bu araçlar sayesinde işçiler daha az ayakta kalıyor, daha az yoruluyor. Bu araçlar emekçilere de kolaylık sağlıyor” diye belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.