Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme Res’e Karşı Meydana Çıkıyor

Çeşme Kent Konseyi, Yaşam Alanlarımızda Res İstemiyoruz Adıyla Müzikli Ve Sokak Tiyatrosu Gösterili Bir Toplantı Yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çeşme Res’e Karşı Meydana Çıkıyor
Çeşme Kent Konseyi, Yaşam Alanlarımızda RES İstemiyoruz diyerek, 29 Mayıs günü Çeşme Cumhuriyet meydanında müzikli ve sokak tiyatrosu gösterili bir toplantı düzenleyeceğini açıkladı.
Çeşme Kent Konseyi, Yaşam Alanlarımızda RES İstemiyoruz adıyla müzikli ve sokak tiyatrosu gösterili bir toplantı yapacak. 17.00-21.00 saatleri arasında Çeşme Cumhuriyet meydanında düzenlenecek toplantıya; Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası, ÇEŞTOB, Alaçatı Turizm Derneği, Eğitim-Sen Çeşme Temsilciliği, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Çeşme Şubesi, Çeşme Ortak Yaşam Platformu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çeşme Şubesi, Gürültü ile Mücadele ve Çevre Derneği, Germiyan Slow Food Hareketi, İzmir Kent Konseyleri Birliği, Urla Çevre Gönüllüleri, GÜLDER, AKKOY, Yarımada Ortak Yaşam Derneği, Çeşme Kültür ve Sanat Derneği, EGEÇEP, Karaburun Ortak Yaşam Platformu, Rüzgar Yaşamdan Yana Essin İnisiyatifi, YADEM, İZÇEP, Çeşme Rotary Kulübü Derneği ve Çeşme Sürdürülebilir Yaşam Platformu destek veriyor. Toplantıda; Praksis Müzik Grubu, ozanlar Mehtap Han ve Mert Gürsoy şarkılar seslendirecek, Yenikapı Tiyatrosu ve Sarızeybek Halk Oyunları gösteri yapacak. Toplantıda ayrıca, pandomim ve kukla gösterisi gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.