Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursagaz Her Yıl 4 Bin Fidan Dikiyor

Bursagaz yılda 4 bin fidan dikerek, ürettiği emisyonları sıfırlayacak bir doğa desteğine imza atıyor.Bursagaz, başlattığı ormanı projesi ile şirketin doğalgaz üretim, dağıtım ve operasyonel süreçlerinde çevreye salınan gazlar sebebiyle...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursagaz Her Yıl 4 Bin Fidan Dikiyor
Bursagaz yılda 4 bin fidan dikerek, ürettiği emisyonları sıfırlayacak bir doğa desteğine imza atıyor.
Bursagaz, başlattığı ormanı projesi ile şirketin doğalgaz üretim, dağıtım ve operasyonel süreçlerinde çevreye salınan gazlar sebebiyle tabiatta oluşturduğu tahribatı asgariye indirmeyi hedefliyor. Bu proje ile her yıl yaklaşık 4 bin fidan diken Bursagaz, karbon nötr olmayı hedefleyerek bu faaliyet ile her 4 bin fidan dikimi ile 3 yıllık ürettiği emisyonlarını sıfırlayacak bir doğa desteğine adım atıyor. Fidan dikim etkinliğini 2015 yılında Nilüferköy lokasyonunda meydana gelen yangında zarar gören alanda gerçekleştiren Bursagaz, Sürdürülebilir Yaşam Platformu üyeleri ile kurumsal fayda oluşturma adına çalışmalarına devam ediyor.
Platformun sürdürülebilirlik gönüllerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte sürdürülebilirlik temasına değinen Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, iklim değişikliği ile mücadele için her yıl yaklaşık 4 bin fidan dikeceklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.