Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da av yasağı kalkıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursanında içinde bulunduğu Marmara Bölgesindeki avlanma yasağını 19 Ağustos Cumartesi günü itibariyle kaldırılacağını bildirdi.Doğa Koruma ve Milli Parklar 2.Bölge Bursa Şubesi Müdürlüğü yetkilileri,...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da av yasağı kalkıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursanında içinde bulunduğu Marmara Bölgesindeki avlanma yasağını 19 Ağustos Cumartesi günü itibariyle kaldırılacağını bildirdi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2.Bölge Bursa Şubesi Müdürlüğü yetkilileri, “Av sezonları, yaban hayvanlarının biyolojik gelişimlerindeki iklimsel olarak oluşan bölgesel farklılıklar dikkate alınarak Merkez Av Komisyonu kararlarınca belirlenmektedir. Bu çerçevede 2017-2018 Merkez Av Komisyonu Kararları ile Av Sezonu Bursa Bölgesi memelilerden yaban domuzu ve çakal avı, 1. Grup kanatlı yaban hayvanlarından Bıldırcın ve Üveyik avı ile 19 Ağustos Cumartesi günü tarihinde başlayacaktır. Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar 2.Bölge Müdürlüğü Av Koruma ekipleri de av sezonunda da avlaklarda kontrol faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerdir. Avlanma sezonunda kanunlara uymayanların hakkında idari işlem tesis edilecektir” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.