Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 1000 meşe palamudu toprakla buluştu.

Bursalı dağcılar 1000 meşe palamudunu toprakla buluşturdu.Bursa’da hafta sonu doğa yürüyüşüne çıkan Ayakizi Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri düzenledikleri yürüyüşte, 360 Derece Orhaneli ekibince hazırlanan meşe palamutlarını...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da 1000 meşe palamudu toprakla buluştu.

Bursalı dağcılar 1000 meşe palamudunu toprakla buluşturdu.

Bursa’da hafta sonu doğa yürüyüşüne çıkan Ayakizi Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri düzenledikleri yürüyüşte, 360 Derece Orhaneli ekibince hazırlanan meşe palamutlarını toprakla buluşturdu.

Daha önce de benzer bir faaliyeti Orhaneli Çatalca Belpınar çeşmelerinde yapan 130 doğasever, sabahın erken saatlerinde Bursa’dan yola çıkarak Domaniç Odun Depoları mevkiinde ulaştı. Kulüp Başkanı Tekin Keskin ve doğa gönüllüsü Oktay Tüfekçi, pelitlerin dikimi hakkında bilgi verirken, pelit poşetleri yürüyüş bölgesinde belirlenen bölgeye ekildi.

Başkan Tekin Keskin, faaliyeti yapmalarının asıl amacının tahrip edilen doğanın korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

"Bu konuda bir nebze olsun bilinç oluşturduysak, bahtiyar olacağız" diyen Keskin, "1000 Meşe Palamudu Toprakla Buluşuyor’ projesinde bölgelerinin tanıtımında büyük fedakârlıkları olan 360 derece Orhaneli ekibine ve bugün buraya özellikle bu faaliyete katılanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.