Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhaniye’de yeni hastane imar yolları açılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, hastane inşaatı hızla devam ederken, belediye hastane çevresindeki imar yollarını açmaya başladı.Yapımı devam eden yeni Burhaniye Devlet Hastanesi için Burhaniye Belediyesi yol düzenleme öalışmaları büyük...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burhaniye’de yeni hastane imar yolları açılıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, hastane inşaatı hızla devam ederken, belediye hastane çevresindeki imar yollarını açmaya başladı.

Yapımı devam eden yeni Burhaniye Devlet Hastanesi için Burhaniye Belediyesi yol düzenleme öalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Yeni devlet hastanesinin BASKİ tarafından yapılacak olan alt yapı çalışmaları için de kolaylık sağlayan Burhaniye Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. Yapılan hastane ile birlikte bölgenin canlanacağını belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Burhaniye’miz için yapılan yeni hastanemizin yollarının düzenleme işlerine başladık. Hastane arka tarafında yer alan bölgede imar planında yer alan ancak mevcutta yol bulunmayan bölgede yolları açıyoruz. Daha sonra düzenlemeleri yapılacak. Ayrıca hastanenin kanalizasyon ve alt yapı sistemleri için BASKİ’ye da kolaylık sağlanması adına imar yolları belirlendi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.