Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitki kuşlar Mogan’da

ANFA Genel Müdürlüğü peyzaj mimarlarının tasarladığı ‘bitkilerden oluşan kuşlar’, görenleri kendine hayran bırakıyor. Kuşlar Mogan Park’ta sergileniyor.Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü’nün Mogan...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANFA Genel Müdürlüğü peyzaj mimarlarının tasarladığı ‘bitkilerden oluşan kuşlar’, görenleri kendine hayran bırakıyor. Kuşlar Mogan Park’ta sergileniyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü’nün Mogan Park’ta bitkilerden yaptığı kuşlar, görenleri kendine hayran bırakıyor. ANFA Genel Müdürlüğü yetkilileri, uzman ve deneyimli ekipleriyle ‘bitki kuşlar’ çalışmasını kısa sürede tamamladıklarını ifade ettiler. Yetkililer, demir profil yardımıyla üç adet kuş yapıldığını belirterek, bu kuşlar için begonya ile sedum çiçeği kullanıldığını kaydettiler. Mogan Park’ın girişine çok yakın Ördek adası adı verilen bölgede dekoratif ahşap ve kayrak taşı katkılarıyla kurulan ‘bitki kuşlar’ çalışmasının büyük ilgi gördüğünü anlatan ANFA yetkilileri, yeni ve farklı uygulamalar üzerinde de çalışmalar yaptıklarını söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.