Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aydın’ın eğitime desteği devam ediyor

Eyüp Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile, okullara verilecek temizlik hizmetleri konusunda yeni bir protokol imzaladı. Protokol, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Aydın’ın eğitime desteği devam ediyor

Eyüp Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile, okullara verilecek temizlik hizmetleri konusunda yeni bir protokol imzaladı. Protokol, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü tarafından imza altına alındı.

Eyüp Belediyesi, ilçedeki okulların temizlik işleri için protokol imzaladı. Protokol, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü tarafından imza altına alındı.

Eyüp Belediyesi ilçedeki okullara verilecek temizlik hizmetleri için yeni bir protokol imzaladı. Başkan Remzi Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, daha önce de okulların temizliği konusunda 2014 yılında 3 yıllık bir protokol imzalandığına değinerek; “Bu kez de 30 Eylül 2019 tarihine kadar yeni bir protokol yapıyoruz. Okullarımızda toplam 128 personel görevlendiriyoruz. Eyüp belediyesi olarak eğitime ciddi katkıda bulunuyoruz. Hem okullarımızın sayısının ve fiziki kalitesinin artması hem de bu okullarda kaliteli hizmetler üretilmesi eğitimin de kalitesinin artmasına sebep oluyor. Son yıllarda sınavlarda alınan başarılar bunu gösteriyor. İnşallah bu trend devam eder ve Eyüp’te gençlerimiz çocuklarımız çok daha kaliteli eğitimler alarak yollarına devam ederler” şeklinde konuştu.

“Belediye başkanımız bir eğitim sevdalısı”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Öğütçü ise “Belediye Başkanımız Sayın Remzi Aydın bir eğitim gönüllüsü, bir eğitim sevdalısı” sözleriyle başladığı açıklamasına şöyle devam etti: “Okullara, gençlere çok önem veriyor. Kadim kültürümüzün hakim olması, kalıcı olması için büyük emekler sarf ediyor. Okullarımızda ki eğitim kalitesinin artması için gerçekten büyük gayretler gösteriyor. Okullarımıza temizlik personeli, temizlik malzemesi, kırtasiye yardımları gibi bir çok hizmetleri ve katkıları var. Bu anlamda Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Okullarımızın temiz olması çok önemli. Bu çalışmalar sayesinde ilçemizde 41 okulumuz Beyaz Bayrak almıştır. Bu tabii ki tamamen değerli Belediye Başkanımızın özverili katkılarından dolayı olmuştur.”

Eğitime hizmet geleceğe hizmet

İmzalanan protokol kapsamında; Eyüp Belediyesi, ilçedeki Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 75 okulda günlük temizlik işleri için 115 adet sabit temizlik personeli, her okulun ayda bir defa genel temizliğinin yapılabilmesi için 10 adet Gezici Temizlik Ekibi personeli, 2 adet şoför ve 1 adet şef personel olmak üzere toplam 128 personel görevlendirecek. Okullara aylık olarak düzenli temizlik malzemesi verilecek. Ayrıca hizmetin eksiksiz yürütülmesi ve kontrolü için 2 adet araç görevlendirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.