Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bafra’da mezarlıklara bakım ve temizlik

Bafra Belediyesinin yıl içinde yaptığı planlamalar çerçevesinde temizlik ve bakım çalışmaları devam ediyor. Temizlik çalışmalarına personellerin yanı sıra iş makineleri ve kamyonlarda katılıyor.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bafra’da mezarlıklara bakım ve temizlik

Bafra Belediyesinin yıl içinde yaptığı planlamalar çerçevesinde temizlik ve bakım çalışmaları devam ediyor. Temizlik çalışmalarına personellerin yanı sıra iş makineleri ve kamyonlarda katılıyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Bafra Belediyesi olarak cenaze hizmetlerine özel bir önem veriyoruz. İnsanlarımızın en acılı günlerinde yanlarında oluyoruz. Bununla birlikte 2.mezarlığımızı açtık. Mezarlığımızın düzenlemeleri bir proje kapsamında yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Ayrıca yıl içinde sürekli bakım ve temizlik çalışmaları yapmaktayız. Bu kapsamda büyümüş otları kesiyoruz. Kabirlerde bakımı yapıyoruz. Mezarlığın tüm yollarını ve mezar aralarını tamamen temizliyoruz. Mezarlığımız 260 dönümden fazladır. 12 bin mezar bulunmaktadır. Bu geniş alanı yıl içinde dini bayramlarımız dışında da genel bakım ve temizlik yapmaktayız. Vatandaşlarımızın bu konulardaki memnuniyetlerini almaktayız. Hemşehrilerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.