Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşemsettin Mahallesi’ne yeni park kazandırıldı

Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan Mevlana Parkı, çocukların katılımıyla hizmete açıldı. Açılışta renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan Mevlana Parkı, çocukların katılımıyla hizmete açıldı. Açılışta renkli görüntüler ortaya çıktı.

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mevlana Parkı hizmete açıldı. Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan parkın açılışına çocuk ve vatandaşlar katıldı. Açılışta renkli anlar yaşandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin açılışta yaptığı konuşmada, “Sultanbeyli Belediyesi olarak Mevlana Parkı’nın açılışını yapmak üzere buradayız. Temmuz ayından bu yana bu açılışını yaptığımız 6. parkımız. Geçen hafta Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bir parkımızı çocuklarımızın hizmetine sunduk, Bugünde sizlerleyiz. Evlatlarımızın bu parkta huzurla oyun oynamasını, büyüklerin de aynı rahatlıkla dinlenmesini arzu ediyoruz. Parkın yapımında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde katıldığı sergi açılışıyla ilgili de bir anektot paylaşan Başkan Keskin, “Biraz önce Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Yanıbaşımızdaki Yaşam” projesine katılan 200 evladımızla birlikteydik. Belediyemiz, TÜBİTAK, Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, İzcilik Federasyonu ortaklaşa bir proje gerçekleştirdik. Proje kapsamında hayata geçirilen sergiyi gezerken, 12 yaşındaki Sevda kızımız çektiği fotoğrafa, “12 yıllık yaşamımda ilk defa doğayla bu şekilde karşılaşıyorum, çok mutluyum” diye not düşmüştü. Bizde burada özellikle siz evlatlarımızın kendilerini daha iyi yetiştirmeleri için diğer kurumlarımızla ortaklaşa hareket ederek projeler üretiyoruz. Tek arzumuz sizlerin daha güzel, daha rahat bir ortamda yetişmesi. Bu anlamda hem Aydos Sosyal Tesisleri hem de Teferrrüçtepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalarımız tamamlandığında, evlatlarımız doğayla daha fazla iç içe olacak” ifadelerini kullandı.

Sultanbeyli’de 50’nin üzerinde parkı faaliyete geçirdiklerini vurgulayan Başkan Keskin, “Sultanbeyli’de açtığımız parklarla birlikte 50’nin üzerinde parkımız oldu. İlçemizde park alanı oluşturmak çok zor. Alan üretildikten sonra zaten ilgili müdürlüğümüz kısa sürede park yapabiliyor. Bugün Akşemsettin Mahallemizde bu parkımızı açmış olacağız. İnşallah diğer mahallerimizde de park açılışlarımıza devam edeceğiz. Parkımızın hayırlı olmasını diliyor, bu güzel alanı evlatlarımıza emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Keskin konuşmasının ardından parkı, gerçek sahipleri olan çocuklarla birlikte açtı.

Mevlana Parkı; bin 56 metrekare park alanına, 320 metrekare yeşil alana, oyun, fitness gruplarına, kamelya ve dinlenme alanlarına sahip.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.