Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray İl Özel İdaresi Eskil’de incelemelerde bulundu

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Muammer Tüzün, Eskil İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal ve Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ile görüştü.Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ali Mutlu...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray İl Özel İdaresi Eskil’de incelemelerde bulundu

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Muammer Tüzün, Eskil İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal ve Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ile görüştü.

Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ali Mutlu ve İl Genel Meclis üyeleri İbrahim Güdendede ve Sadrettin İriş de eşlik etti. Buradaki ziyaretlerin ardından heyet yapım çalışmaları devam eden Eskil-Sultanhanı ve Eskil-Bozcamahmut yollarında incelemelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Genel Sekreter Ramazan Altundağ, “Eskil Aksarayımızın en önemli ilçelerinden biri. Eskil’in hak ettiği hizmetleri elimizden geldiği kadar hızlı getirme gayreti içerisindeyiz. Tarım, hayvancılık ve hangi alanda olursa olsun, Eskil sürekli gözetimimiz altında” dedi.

Eskil’de ki çalışmaların oldukça iyi gittiğini dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Muammer Tüzün, “Eskil’de çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. İnşallah İkizce ve Bozcamahmut yollarımız da en kısa zamanda tamamlanır. Bunun yanında birçok alanda hizmetlerimiz olacak” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, “İlçemizin ziyaret eden heyete teşekkür ederiz. İlçemizin sorunlarını yakından incelediler ve çalışmaların durumunu gördüler. Kendilerine ilçemiz adına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.